Arpengo01 pisze:Gdyby nie KaRRamBa, to byś dzisiaj nie wiedział, co to rap.
Players get the paper if their game is tight And if you want some pussy that's for you to decide But as long as you ain't simpin' then you doin' it right Cuz together they go hand-n-hand
Nie ma co ukrywać, KaRRamBa ma wielkie zasługi i nie można tego podważać. Tak samo, jak Magik czy Liroy. I to nie żadna prowokacja, tylko prawda. KaRRamBa to polski Notorius Big-L.
coś takiego jak ogólna warstwa społeczna nie istnieje, każdy pojmuję bogactwo inaczej
i taki bonusik z życia pra pra dziadka Loon'iego
pra pra dziad wyjechal po skonczeniu robot podczas 1 wojny swiatowej na kaukazie, jego pracodawczyni mówiła mu "Hipol nie jedź, bo wyczuwam z kart ze zachorujesz", i co? zachorował na tyfus i bolszewicy ukradli mu cale pieniadze ktore zarobil podczas wojny
i dyskusja z Martem
Loony pisze: jak chcecie to mozemy otworzyc szkole na forum
Mart pisze:ty nauczycielem na pewno byś nie był najwyżej do zerówki albo do przedszkola bysmy cię przyjęli
Loony pisze:ale mógłbym uczyć astronomii co w porównaniu z Twoja wiedza z zakresu polityki i gospordarki daje nowe mozliwosci stworzenia polityki galaktycznej i rozwoju gospodarczego kosmosu, powinienes nad tym pomyslec
Gdzie te magiczne czasy, genialne rozmówki w shoutboxie, zawsze mnie rozpierdala gdy to sobie przypominam he. #nostalgia
Choćby miał mnie słuchać ten tysiak w Polsce To warto to pisać i pizgać z woskiem! ~WNKZ
"Polska mentalność, jak czytam te bzdury "chce się wybić na fejmie innych" itp. to się zastanawiam co ludzie mają w głowach. Od czego są beefy? Moim zdaniem po to, żeby pokazać kto jest lepszy, kto bardziej zasługuje na ten fejm."
ice-k pisze:Słyszałem pewną legendę, że na ścianach katakumb w Paryżu jest gdzieś ukryta tabliczka z tracklistą tego arcydzieła, przez co profesor Maurizio Seracini postanowił porzucić swoje wieloletnie poszukiwania fresku pt. "Bitwa Pod Anghiari" namalowanego przez samego Leonarda Da Vinci, na rzecz właśnie tej legendarnej płyty. Jednakże słuch o nim zaginął... czyżby grochu miał coś z tym wspólnego? Czy grochu nie chce aby ktokolwiek mógł odsłuchać jego płyty i czy sama lista kawałków nie skrywa w sobie coś więcej, niż tylko tytuły? CO GROCHU CHCE UKRYĆ? A może to pod czwartą warstwą okładki się właśnie znajduje zaginiony od wielu lat fresk włoskiego geniusza? Niestety, nie znamy odpowiedzi na te nurtujące nas od lat pytania.
jeden z lepszych postów nt. Grocha jakie czytałem
Spoiler:
AWOL pisze:Hola wszystkim amigos. Poszukuję pewnej piosenki w języku hiszpańskim. Nie wiem z jakiego kraju pochodzi wykonawca, ale w teledysku śpiewał w jakimś barze i miał na głowie sombrero. Miał dość gładki, słoneczny głos. Refren był śpiewany w wolnym, dostojnym tempie i leciał jakoś tak:
EL PAPELITO O MAMA MAMASITO PEPITO FABITO EL PAPE PAPELITO HABITO HASA
kojarzy ktoś? siedzi mi w głowie cały tydzień i nie mogę się jej pozbyć... pomocy por favor... z góry gracias i hasta manana
Mazur pisze:A Grochu nie będzie wiedział?
Players get the paper if their game is tight And if you want some pussy that's for you to decide But as long as you ain't simpin' then you doin' it right Cuz together they go hand-n-hand
Poyebany pisze:czy pod spudnicą u tranzola fiut puk puk... kto tam? popatrz znów w judaszu pan tadeusz otwórz przed nosem drzwi mu nie zamykaj motto niczym kostaryka bez pokoju znaczy dżihad