1) Okay, jest dobrze, fajna zielona (

) atmosfera. O.S.T.R.'a przesunęłabym o kilka pixeli w prawo jednak. Nie podoba mi się kompozycja białego napisu. Trzeba by było się nieźle napracować, żeby jednocześnie nie było pusto i dobrze go dopasować.
2) Ta mi się podoba. Klimacik świetnie, zero zastrzeżeń oprócz napisu białego (radzę wziąć się za typografię

to naprawdę trudna sprawa).
3) To mi się nie podoba. Po pierwsze, słaba jakość zdjęcia; po drugie, wiem że to ogranicza (

) ale pionowe sygny rzadko się przydają.
4) Dobra sygna ze świetnym do "zasygnowania" (

) zdjęciem w tle; wady: napis (kompozycyjne "brr"), i jeszcze jedna ważna sprawa; przeniosłabym rozbryzg światła trochę bardziej w stronę dłoni, żeby zasymbolizować uderzenie.
5) Dobra 'bajkowata' atmosfera, przydałoby się przenieść kompozycję odrobinę do dołu (żeby na górze zostało więcej przestrzenii 'niepostacianej').
6) Kompozycja trochę w prawo i do góry. Ogółem nie jest źle, ale ten pasek pionowy przy czapce przeszkadza. Napis kilka pixeli w dół względem obecnego położenia.
7) Piękna i najlepsza, o wadach i zaletach już Ci mówiłam. Jestem jej fanką wręcz

8) Ogółem masz jakąś żyłkę, ale poćwicz kompozycję i typografię.
9) Jesteś na GrafArcie może?
Pozdro!

Ps.: sorry za neologizmy i chaotyczność, ale tak już mam jak oceniam grafikę i próbuję się wyrazić.